על מדרסים בוודאי יצא לכם לשמוע לפחות פעם אחת בחייכם, אך מה לגבי מדרסים ביו מכני? מה הם המדרסים הללו? למי הם מיועדים? מאילו חומרים מפיקים אותם ולמה כדאי להשתמש בהם? את כל התשובות לשאלות אלו תמצאו ממש כאן – בטכנולג מכון אורטופדי המתמחה ביצירת מדרסים מכל הסוגים וגם כאלו ביו מכניים.
מהם מדרסים ביו מכניים?
מדרסים ביו מכניים הם מדרסים קשיחים או חצי קשיחים אשר רמת קשיחותם תיקבע לפי הבעיה שלשמה אתם זקוקים להם וסוג הפעילות שבו אתם עוסקים ולשמו אתם זקוקים למדרסים אלו או אחרים. מטרתם של המדרסים הללו היא לשנות את התנועה שלכם ולשמור על מנח מסוים בעת פעילויות שבהן יש עומס על כף הרגל, כגון: קפיצה, ריצה, הליכה ואף הרמה של משאות שונים. המדרסים עשויים מחומרים פלסטיים קשיחים – פולאוניל או פייבר קרבון – סיבי פחם, והם נחשבים למתקדמים יותר מבחינה טכנולוגית ולכן מבוקשים יותר על ידי הציבור. יש לציין כי השימוש בהם אינו מתאים לכל אדם, שכן הם עלולים להסב נזק לתנועתו הטבעית של הקרסול. לכן, מומלץ להיוועץ עם אורתופד מומחה אשר ירשום לכם המלצה למדרסים אלו טרם אתם רוכשים אותם.
למי הם מיועדים ?
מדרסים ביו מכני מיועדים עבור אנשים הסובלים משחיקה מתקדמת של הפרקים, ומחוסר ביציבות החל במרכז או אחורי כף הרגל שלהם. המדרסים יסייעו לכם בתמיכה של כף הרגל והשגת יציבות וגם יפחיתו את השחיקה שנוצרה. בנוסף, מטופלים הסובלים מהשמנת יתר ועודף משקל יקלו על עצמם מאוד בעת השימוש בהם, כמו גם אנשים הסובלים מגמישות יתר בכפות רגליהם, מי שסובל מפלטפוס וקריסה של הקשת, מטופלים בעלי מצב הנקרא היפר פרונייטד פוט וגם אלו הסובלים מדפורמציה גבוהה. חשוב לציין שהם מיוצרים בדיוק בהתאם לכף הרגל שלכם ולכן הם יכולים לסייע למצב שממנו אתם סובלים בדיוק רב. דעו שכדי לייצר מדרסים שייתנו מענה אמיתי לבעיית הרפואית שממנה אתם סובלים, עליכם להסתייע בשירותיה של חברה המחזיקה בידע ובציוד הטכנולוגי הנדרת ליצירת מדרסים מ ותאמים אישית. חברה כזו היא טכנולג מכון אורטופדי הוותיקה, אשר מתמחה בכל סוגי המדרסים.